Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Novosađani ponovo mogu da se leče u Vojnoj bolnici

Vojna bolnica u Petrovaradinu je ušla u mrežu zdravstvenih ustanova Vojvodine, a od sada prima civilne pacijente sa uputom, budući da su administrativni problemi rešeni potpisivanjem ugovora sa Fondom za zdravstveno osiguranje.

Italijanska kompanija "Oroks" otvara fabriku u Novom Sadu

Italijanska kompanija "Oroks" koja se bavi proizvodnjom tekstilnih mašina započeće proizvodnju u Novom Sadu, čime će u aprilu biti otvoreno 20 novih radnih mesta, rekao je Đorđe Miodragović, direktor firme "3 Latoks" iz Petrovaradina koja će biti partner u ovom projektu.

Naši optuživali novinare na tribini NDNV-a

Troje aktivista organizacije SNP Naši danas su na tribini u Nezavisnom društvu novinara Vojvodine optužili medije da ih bez ikakvog razloga svrstavaju u ekstremističke i klerofašističke organizacije.

Pokrajina protiv promene statusa Elektrovojvodine

Skupština i Vlada Vojvodine pružiće podršku decentralizovanom modelu za restrukturiranje Elektroprivrede Srbije, ali takvom koji će obezbediti zadržavanje sadašnjeg statusa koji ima Elektrovojvodina kao drustsvo sa ograničenom odgovornošću u okviru EPS-a.

Razvojni fond Vojvodine počeo da radi

Razvojni fond Vojvodine danas je formalno počeo da funkcioniše, a očekuje se da će ta institucija i suštinski početi da radi za nekoliko dana, izjavio je pokrajinski sekretar za finansije Zoran Radoman.

Gradonačelnik pisao vlasniku Noviteta

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević apelovao je danas na vlasnika preduzeća Novitet Dragana Đurića da sa zaposlenima koji mesecima nisu dobili platu uspostavi konstruktivan dijalog.

Avanturista Kevin Šenon posetio Novi Sad

Člаn Grаdskog većа zа sport i omlаdinu Predrаg Svilаr primio je Kevinа Šenonа, аvаnturistu i putopiscа iz Velike Britаnije, koji u okviru ekspedicije "Šetnjа kroz Srbiju" pešаči od Subotice do Preševа.